Mobile phone and accessories sales
Mobile phone and accessories sales
 

LycaMobile si ta aktivizoni internetin?

LycaMobile si ta aktivizoni internetin?

Mobile phone and accessories sales
Mobile phone and accessories sales
 

Lycamobile aktivizon internetin

Pasi të keni marrë një kartë të re SIM nga Lyca mobile, duke bërë regjistrimin në faqen e tyre të internetit për të aktivizuar kartën dhe duke shtuar kredinë - ose duke marrë disa kredi dhurata të mirëpritur, shfaqet një çështje: 2G / 3G / 4G internet celular nuk funksionon në vetvete, vetëm duke aktivizuar opsionin në smartphone .

Zgjidhja është shumë e thjeshtë: shkoni te Settings> More> Rrjetet celulare> Emrat e pikave të hyrjes

Atje, klikoni në ikonën + për të krijuar një APN të re dhe futni informacionin e mëposhtëm:

(për të ndryshuar sipas vendit tuaj, shih më poshtë)

Emri i pikës së hyrjes dhe emri i përdoruesit ndryshojnë sipas vendit, shih tabelën në fund të udhëzuesit hap pas hapi për Android për të zgjedhur të drejtën për vendin tuaj.

Lyca Mobile aktivizon internetin
Samsung Galaxy S9 WiFi është i lidhur por nuk ka internet
Apple iPhone 7 nuk do të dërgojë fotografi ose nuk do të marrë mesazhe me foto

Hapi 1: Cilësimet e hapura në telefonin tuaj

Hapi 2: hapni menunë Më shumë

Hapi 3: Hapni menunë Rrjetet celulare

Hapi 4: hapni menunë e emrave të pikave të hyrjes

Hapi 5: klikoni në ikonën + për të shtuar një APN të ri

Hapi 6: plotësoni informacionin sipas vendit tuaj

Emri i vendit / APN / Username / Password:

Lyca Australia, Lycamobile , data. Lycamobile .com.au, lmau, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Australi

Lyca Austria, lyca internet, data. Lycamobile .at, lmat, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Austri

Lyca Belgium, Lycamobile , data. Lycamobile .be, lmbe, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Belgjikë

Lyca Danemark, Lycamobile , data. Lycamobile .dk, lmdk, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Danemark

Lyca France, Lycamobile , data. Lycamobile .fr, lmfr, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit të Francës

Lyca Germany, Lycamobile , data. Lycamobile .de, lmde, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Gjermani

Lyca Hong Kong, Lycamobile , data. Lycamobile .hk, lmhk, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Hong Kong

Lyca Ireland, Lycamobile , data. Lycamobile .ie, lmie, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Irlandë

Emri i vendit / APN / Username / Password:

Lyca Italy, Lycamobile , data. Lycamobile .it, lmit, plus.

Ndihma zyrtare me modelin e telefonit Itali

Lyca Macedonia, Lycamobile , data. Lycamobile .mk, lmde, plus.

Ndihma zyrtare me modelin telefonik Maqedoni

Lyca Netherlands, Lycamobile , data. Lycamobile .nl, lmnl, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Holandë

Lyca Norway, Lycamobile , data.lyca-mobile.no, lmno, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Norvegji

Lyca Poland, Lycamobile , data. Lycamobile .pl, lmpl, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Poloni

Lyca Portugal, Lycamobile , data. Lycamobile .pt, lmpt, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Portugalia

Lyca Romania, Lycamobile , data. Lycamobile .ro, lmro, plus.

Ndihma zyrtare me modelin e telefonit Rumania

Lyca South Africa, Lycamobile , data. Lycamobile .co.za, lmit, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Afrika e Jugut

Emri i vendit / APN / Username / Password:

Lyca Spain, lyca internet, data. Lycamobile .es, lmes, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit të Spanjës

Lyca Sweden, lyca internet, data. Lycamobile .se, lmse, plus.

Ndihma zyrtare me modelin telefonik Suedi

Lyca Switzerland, lyca internet, data. Lycamobile .ch, lmch, plus.

Ndihmë zyrtare përmes modelit të telefonit Zvicra

Lyca Tunisia, lyca internet, data. Lycamobile .tn, lmtn, plus.

Ndihma zyrtare me modelin e telefonit Tunizia

Lyca UK, Lycamobile , data. Lycamobile .co.uk, lmuk, plus.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit në Mbretërinë e Bashkuar

Lyca Ukraine, internet, data. Lycamobile .ua.

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit Ukrainë

Lyca USA, Lycamobile , data. Lycamobile .com .

Ndihmë zyrtare me modelin e telefonit SHBA

Hapi 7: ruani konfigurimin APN

Klikoni në ikonën e sipërme të djathtë të tre shesheve dhe zgjidhni Ruaj.

Hapi 8: Merrni akses në Internet

Tani telefoni juaj duhet të lidhet, sipas ikonës së sipërme "4G":

Mund të duhet të rinisni telefonin tuaj dhe të aktivizoni qasjen në rrjetet celulare

Azhurnimi i korrikut 2018: cilësimet e Internetit të iPhone iPhone

Për të aktivizuar internetin në iPhone me Lycamobile , pasi ajo është me aftësi të kufizuara nga parazgjedhja, ndiqni hapat e mëposhtëm:

  • Shko në ekranin kryesor,

  • Cilësimet e hapura,

  • Zgjidhni celulare,

  • Përzgjidhni kyçjen e LTE,

  • Zgjidh mundesine LTE,

  • LTE është aktivizuar tani.

Pastaj, përditësoni cilësimet e internetit të APN-së të iPhone si për vlerat e mësipërme, të cilat ndryshojnë në vend për APN dhe MMS APN.

Internet Lycamobile

Interneti i Lycës në Evropë ka norma mjaft mbresëlënëse, veçanërisht tani që roamingu i BE-së është i lirë, në zbatim të përdorimit të drejtë.

Ata kanë 4 kalime të ndryshme në dispozicion, të gjitha duke përfshirë telefonata të pakufizuara kombëtare dhe SMS - të cilat janë gjithashtu të lira në Evropë për shkak të roamingut në BE dhe pas internetit Çmimet Lycamobile :

  • Pass National S për 10 € me 4GB, që e bën 2.5 euro / GB të internetit Lyca internet,

  • Kalimi i buxhetit për 5 € me 2GB, i cili gjithashtu e bën 2.5 euro / GB internet me Lycamobile ,

  • Të kalojë M kombëtar për 15 € me 12GB, që e bën 1.25 € për gigabyte të internetit të internetit lyca,

  • Pass National L për 20 € me 20GB, që e bën 1 € për GB të internetit Lyca të lëvizshme.

Recharge Lycamobile

Ngarkimi Lyca mund të blihet në internet, me para të transferuara drejtpërdrejt në llogarinë, e cila zakonisht do të konfirmohet me SMS kur të përfundojë.

Lycamobile faqet e internetit të shpejtë të rimbushjes për Lycamobile top up:

Ding mbushni çdo telefon, në çdo kohë, kudo
Dërgo rimbushjen ndërkombëtare të celularit. Rimbushni celularët online, të lehtë dhe të sigurtë
Dërgo celularin në krye të rimbushjes në internet, mbushni çdo telefon celular
Kreditë e menjëhershme dhe të sigurta telefonike në të gjithë botën

Kodi Lycamobile promo

Në mënyrë që të gjeni disa kodet kupon Lycamobile për rimbushjen tuaj, ose blerjen e kartës SIM të re, më e lehtë është të shikoni në internet për faqet e kodeve të zakonshme kupon. Disa prej tyre mund të kenë oferta aktuale për vendin tuaj dhe operatorin tuaj Lycamobile :

Marrëveshjet Groupon dhe kuponat
Kuponat Lycamobile dhe kodet promo 2018

Si të aktivizoni internetin në LYCAMOBILE

Për të aktivizuar internetin në kartën SIM të Lycamobile , është e nevojshme të krijoni një APN për Internetin Lycamobile , që quhet edhe emri i Access Point.

Për ta bërë këtë, shkoni te cilësimet> më shumë> rrjetet celulare> emrat e pikave të hyrjes> APN e re.

Pasi të jeni në modalitetin e krijimit të ri të APN-së, shtoni informacionin si më sipër, ose përdorni më poshtë parametrat e APN-së të Lycamobile Internet për të aktivizuar Internetin në Lycamobile .

Lyca - APN settings - Show All - Ndihmë teknike
Cilësimet APN LycaMobile

Pasi të keni blerë një kartë të re Lycamobile SIM, si më poshtë, dhe futeni në telefonin tuaj, zbatoni truket e mësipërme për të aktivizuar Internetin për Lycamobile në telefonin tuaj.

Le të kuptojmë në komentet, a ka punë mashtrimi për ju? Nëse jo, na tregoni dhe ne do t'ju ndihmojmë të aktivizoni internetin në Lycamobile .

Kartela SIM LycaMobile është e re

Cilat janë cilësimet e roamingut të të dhënave LycaMobile

Për të pasur cilësimet e duhura roaming të të dhënave të Lycamobile , është e domosdoshme, para së gjithash, të zbatohen standardet e aktivizimit të internetit të Lycamobile , siç u shpjegua më sipër, për vendin e origjinës së kartës SIM dhe përfundimisht për cilësimet e roamingut të vendeve të vizituara.

Pastaj, hapni cilësimet e telefonit dhe shkoni te rrjetet pa tela dhe rrjetet> më shumë> rrjetet celulare> roaming të të dhënave dhe aktivizoni cilësimet e roamingut të të dhënave Lycamobile aty, duke aktivizuar butonin për roaming të të dhënave.

Pas kryerjes së këtij operacioni, prisni disa minuta për të zbatuar cilësimet e roamingut të të dhënave Lycamobile dhe për roaming të të dhënave për të bërë aktivizimin e Lycamobile në vendin tuaj të të dhënave roaming.

Si mund të përdor roaming ndërkombëtare? | amaysim

Më shumë informacion mbi Lycamobile

A ka plane Lycamobile unlimited internet? Po, që nga korriku i vitit 2019 ekziston një plan interneti i pakufizuar i Lycamobile në Mbretërinë e Bashkuar. Për ta marrë atë, thjesht merrni paketën e të dhënave përgjithmonë që kushton 20 £ për 30 ditë dhe përfshin 9GB të dhëna në Mbretërinë e Bashkuar në 4G dhe pastaj plani i Internetit Lycamobile unlimited zvogëlohet në 128kb / s.

Lycamobile internet pakufizuar informacione mbi faqen e internetit të Lycamobile UK
Lycamobile informacion të pakufizuar në internet

Cilat janë planet e internetit të Lycamobile ? Planet e internetit të Lycamobile në përgjithësi janë si më poshtë, varësisht nga çdo vend: një plan themelor me disa GB internet, një plan Interneti të Lycamobile Internet me më shumë të dhëna mobile dhe një plan më të lartë Internet Lycamobile me të dhëna të mjaftueshme për një përdorim të lartë.

Lycamobile internet planifikon informacione mbi faqen e internetit të Lycamobile UK

Cilat janë parametrat e internetit të Lycamobile ? Cilësimet e internetit të Lycamobile janë siç përshkruhen më lart, të ndryshme për çdo vend. Por, në përgjithësi, është e domosdoshme të krijoni një APN, të quajtur edhe Emrat e Pikës së Aksesit, për të aktivizuar cilësimet e internetit të Lycamobile në telefonin tuaj të mençur. Cilësimet e Internetit të Lycamobile janë përgjithësisht një APN i quajtur lyca me të dhëna APN name. Lycamobile . [Countrycode].

Cili është Lycamobile France Internet code? Kodi i internetit i Lycamobile France është një emër APN Lycamobile , APN data. Lycamobile .fr, lmfr, plus. Për të aktivizuar të dhënat celulare në Francë, duhet të konfiguroni kodin Lycamobile France Internet duke krijuar një emër të ri të Internet Access Point me kodin e dhënë.

Cilësimet e Internetit të Lycamobile SHBA në artikullin tonë të ri
Lycamobile France Kodi i internetit në faqen e internetit Lycamobile French
Përcaktimi i Emrave të Aksesve në Wikipedia
Emrat e pikave të hyrjes - Çka është APN dhe si ta ndryshoj?

Cilat janë cilësimet MMS Lycamobile ? Për të konfiguruar MMS për Lycamobile , të gjithë ju duhet të bëni është që të krijoni një emër të ri Access Point, ashtu si të aktivizoni Lycamobile 4G, pasi mesazhet MMS janë dërguar në mënyrë ekskluzive vetëm në të dhënat celulare. Cilësimet e MMS Lycamobile janë të njëjta me cilësimet e Lycamobile 4G, të ndryshme për çdo vend.

Lycamobile MMS settings për Lycamobile UK
Mobile phone and accessories sales
Mobile phone and accessories sales
 

Lexo më shumë

Artikuj të ngjashëm

Mobile phone and accessories sales
Mobile phone and accessories sales
 

Comments (0)

Lini një koment

Mobile phone and accessories sales
Mobile phone and accessories sales