Si të ndani videot e Instagram-it në statusin WhatsApp

Si të ndani videot e Instagram-it në statusin WhatsApp

Statusi i WhatsApp është i kufizuar në 30 sekonda video, është më mirë të ngarkoni videon në Instagram ose një tjetër platformë miqësore video dhe ta ndani atë në statusin WhatsApp më vonë.

Si të lidhni WhatsApp me Instagram

Instagram , të gjithë ju duhet të bëni atë për të hapur ushqimin, gjeni videon që dëshironi të ndani, ose postimin në përgjithësi, dhe trokitni lehtë mbi ikonën e tre pikave në krye të djathtë të postës.

Nga menyja që hapet, zgjidhni Share on WhatsApp option.

Si të vendosni videon Instagram në statusin WhatsApp

Pasi që aplikacioni WhatsApp është hapur me opsionin për të dërguar postën e Instagram , zgjidhni kontaktin tek i cili doni ta dërgoni atë. Ose, për ta vënë atë në statusin tuaj, zgjidhni Statusin tim.

Si të ndani bumerangin në WhatsApp

Lidhja do të shfaqet, së bashku me një fotografi të vogël të postës nga Instagram që po ndahet në statusin WhatsApp.

Shfaqja e plotë nga Instagram është shfaqur - për ta bërë atë më të bukur, është e mundur të shkurtoni atë duke hequr të gjithë pjesën pas pikës së marrjes në pyetje, pasi kjo është përdorur vetëm nga Instagram për të mbajtur gjurmët e klikimit.

Si të ndani video nga Instagram në statusin WhatsApp

Videoja nga Instagram tani është e ndarë në statusin tuaj WhatsApp dhe është e dukshme në listën e statusit të postuar. Duke trokitur në miniaturën e gjendjes, do të shfaqet statusi.

Statusi shfaq një lidhje dhe nuk shfaqet si një imazh ose video që luan, shkëputni statuset e vendosura në mënyrë të natyrshme në statusin WhatsApp.

Ndani në WhatsApp Instagram

Ky link mund të klikohet, me ç'rast telefoni do të kërkojë me cilin aplikacion duhet të hapet, që është Instagram në rastin tonë.

Video tani do të shfaqet normalisht në Instagram , ose në një aplikacion tjetër celular ose në shfletues, në varësi të lidhjes që është ndarë.

Instagram tregojnë histori për WhatsApp

Dhe ashtu si çdo status WhatsApp, numri i përdoruesve që kishin një vështrim në statusin mund të shihet nga menyja e statusit dhe madje njerëzit e saktë mund të shihen duke trokitur statusin.

Si ta ndani llogarinë Instagram në WhatsApp

Për të ndarë një llogari Instagram në WhatsApp, fillo duke hapur faqen e llogarisë Instagram në aplikacion. Prej aty, trokitni lehtë mbi ikonën tre pika në krye të djathtë të ekranit dhe zgjidhni Opsionin e Kopjimit të URL-së së Profileve.

Lidhje tani mund të ndahet thjesht në WhatsApp dhe kontaktet tuaja do të jenë në gjendje të përdorin llogarinë direkt në aplikacionin Instagram duke ndjekur lidhjen.

Ndarja e Instagram në WhatsApp u zhduk

Nëse nuk mund të gjesh opsionin Share on WhatsApp në Instagram , provo sa më poshtë:

  • në ushqimin e lajmeve, trokitni lehtë mbi ikonën tre pika në krye të një postimi dhe shihni nëse ndaheni në WhatsApp,

  • rinisni aplikimin,

  • përditësimin e aplikimit,

  • rinisni telefonin.

Duke provuar të gjitha këto mundësi, ju duhet të jeni në gjendje të gjeni pjesën e opsionit WhatsApp.

Ku mund të FLY? Në Instagram
Aplikacioni i mesazheve mobile WhatsApp

Si ta ndani Instagram-in në WhatsApp

Për të ndarë Instagram ID në WhatsApp, varet nëse doni të ndani faqen tuaj Instagram në WhatsApp ose në një faqe tjetër.

Për të ndarë faqen tuaj Instagram në WhatsApp, hapni llogarinë tuaj Instagram , shkoni te faqja juaj duke trokitur në avatarin tuaj në këndin e poshtëm të djathtë të aplikacionit, hapni cilësimet duke shtypur menunë e tre rreshtave në këndin e sipërm të djathtë, shkoni te cilësimet> ndiqni dhe fto miq> fto miq nga WhatsApp. Pastaj, thjesht ndani faqen e Instagram në WhatsApp me kontaktet tuaja.

Si për të ndarë Instagram, Postimet në Facebook në WhatsApp | TechUntold

Për të ndarë një faqe tjetër të Instagram në WhatsApp, hapni faqen tjetër që dëshironi të ndani, trokitni lehtë mbi butonin e tre pika në këndin e sipërm të djathtë dhe zgjidhni URL të kopjuar të profilit. Ju mund ta ngjitni këtë tek miqtë tuaj në WhatsApp për të ndarë Instagram ID në WhatsApp me miqtë dhe kontaktet tuaja.

Lidhje nga Profile Instagram në WhatsApp Chat me Icon | WhatsApp

Si të vendosni video të plotë në statusin WhatsApp

Nuk është e mundur të vendosësh video të plota në statusin WhatsApp.

Megjithatë, për të arritur një rezultat të ngjashëm, mund të ngarkosh videon tënde kudo në internet, për shembull në YouTube dhe pastaj, nga atje, të hysh në video dhe të përdorësh opsionin e ndarjes WhatsApp.

Pasi të keni në WhatsApp, zgjidhni ndaje me statusin, ose kopjoni direkt lidhjen video në shiritin e tekstit të statusit.

Videoja e plotë në statusin WhatsApp do të vendoset si një lidhje e klikueshme dhe kontaktet tuaja mund të kenë qasje në videon e plotë kudo që e ngarkove.

Ulje në videon e aeroportit të Brisbane
Si të postoni më gjatë video në statusin WhatsApp dhe anashkaloni kufirin prej 30 sekondash
Yoann
për Yoann
Ne jemi specialistë në teknologji. Ne duam të ndihmojmë të gjithë që përjetojnë probleme me telefonin e tij, të gjejnë zgjidhjen dhe ta rregullojnë pa pasur nevojë ta sjellin atë tek një specialist.
 

Comments (1)

Brandstory Dubai, 2020-06-12
Nice post thanks for your update

Lini një koment