Si të bëni një Instagram më të mirë nëntë

Si të bëni një Instagram më të mirë nëntë [Shqiptar]

Më së miri nëntë 2019

Thjesht përdorni një faqe interneti që do të gjenerojë 9 kolazh më të mirë për ju, ose shkarkoni një aplikacion për ta bërë atë në telefonin tuaj të mençur.

Më së miri nëntë website 2017

Si të bëjmë nëntë më të mirët në Instagram

Nëse keni përdorur Instagram vitin e kaluar, ka shumë të ngjarë që tashmë keni parë disa llogari që ndajnë në fund të vitit nëntë fotografitë më të mira të vitit, me numërimin e numrit të postimeve të tyre gjatë vitit dhe madje edhe shumën totale të pëlqimeve për vit, ose në vitin 2017, ose ndoshta në vitin 2016.

Shihni më poshtë se si të gjeneroni për veten tuaj këtë lloj postimi, i cili në përgjithësi quhet një Instagram më i mirë.

Kjo mund të jetë një surprizë, por bestinnine nuk është një aplikacion amë ose addon për Instagram, siç ishte bumerangja disa kohë më parë, para se të integrohej në tregimet e Instagram-it si një funksion standard. Është një faqe interneti që do të gjenerojë pamjen për ju, ose një aplikacion që mund të shkarkoni në smartphone tuaj për të gjeneruar foton.

Është madje e mundur të krijosh nëntë të mirat e çdo llogarie të Instagram-it, pasi të gjitha që duhet të bëni është të jepni trajtimin e Instagram-it të llogarisë dhe do të krijojë më së miri nëntë për atë llogari, edhe nëse nuk jeni pronar i llogarisë.

Për ta bërë këtë, ju ofrohen disa opsione dhe dy aplikacione kryesore janë duke ofruar shërbimin, BestNine dhe TopNine:

Faqja e internetit Bestnine2019
Aplikacion 2017bestnine Android
Aplikimi i Apple iOS bestnine
2016bestnine për 2019 të llogarisë WhereCanIFLY
Nëntë e fundit për Instagram - më i miri i vitit 2019
Top Nine për Instagram 2019 për pajisjet iOS
Nëntë e fundit për Instagram - më i miri i vitit 2019 for Android

Si për të bërë Instagram BestNine

Në faqen e internetit 2017bestnine, ju keni të njëjtat mundësi si me aplikacionin, pa pasur nevojë ta shkarkoni, instaloni dhe të humbni hapësirën e mëparshme të ruajtjes në telefonin tonë celular, prandaj ne nuk ju rekomandojmë të shkarkoni aplikacionin, por më tepër të vizitoni faqen e internetit dhe prej aty për të gjeneruar Instagram BestInNine tuaj.

Duke ndjekur udhëzimet e mëposhtme, do të keni mundësi të krijoni dhe të shpërndani Instagramin më të mirë të çdo llogarie, edhe nëse nuk është juaji.

Shko në faqen e internetit të internetit 2017bestnine, në të cilën do të përshëndetesh drejtpërdrejt me një fushë hyrjeje në të cilën mund të futesh një Instagram.

Futni dorezën ose identifikuesin e llogarisë Instagram për të cilën dëshironi të shikoni më të mirën nga nëntë kolazhe, në fushën përkatëse të futjes, për shembull trajtimin e llogarisë sonë të udhëtimit.

Nëse nuk e dini dorën tuaj, hapni aplikacionin tuaj Instagram, prekni foton tuaj të profilit në këndin e poshtëm të djathtë dhe shikoni në këndin e sipërm të majtë, vargu i karakterit ka trajtimin e llogarisë.

Prisni që faqja e internetit të gjenerojë Instagram-in tuaj më të mirë, gjë që mund të marrë disa kohë në varësi të ngarkesës së serverit, si dhe lidhjen me internetin.

Në rastin tonë, u deshën rreth një minutë.

Ndërkohë, ju do të shihni përparimin, pasi faqja e internetit do t'ju tregojë se sa postime dhe pëlqime ka numëruar deri më tani.

Pasi të krijohen nëntë të mirat, klikoni me të djathtën dhe përzgjidhni të ruajtur imazhin si në një kompjuter desktop ose gjatë takoni imazhin dhe zgjidhni të ruajtur si në një smartphone.

Ku KANIFLY nëntë imazh më të mirë 2019

Pasi që fotografia e bestinine tuaj të jetë ruajtur, hapni aplikacionin tuaj Instagram dhe ndani foton vetëm ndonjë foto nga galeria e telefonit tuaj dhe ndani me pasuesit tuaj fotot më të mira të vitit 2019 tuaj!

Zgjidh foton, shto hashtaget korresponduese, si # 2019bestnine dhe më shumë, dhe ndani foton tuaj ashtu si çdo foto tjetër e ndarë tashmë në llogarinë tuaj Instagram.

Bestinine Instagram

Disa informacione të dobishme për gjeneratën më të mirë në nëntë fotografi:

  • Fotot janë urdhra me popullaritet, dmth foto që u pëlqeu më shumë këtë vit do të jetë në majën e majtë, dhe ajo me më pak të pëlqyer nga 9 postimet më të mira të Instagram të vitit do të jetë në këndin e poshtëm të djathtë,

  • Aplikimi bestinnine do të llogarisë numrin e postimeve të publikuara gjatë këtij viti, kjo statistikë gjithashtu mund të jetë mirë për të ndarë me auditorin tuaj, sa postime keni publikuar këtë vit,

  • Bestinnine Instagram app do të trajtojë vetë numrin e përgjithshëm të pëlqen. Një tjetër statistikë e mirë për t'u ndarë me audiencën tënde dhe ndoshta të garoni me miqtë tuaj,

  • Për të marrë vetëm imazhin, pa numrin e pëlqimeve, numrin e postimeve dhe falënderimin për të përmendurit tuaj, mund të shkarkohen duke kaluar nga imazhi origjinal në imazhin katror, ​​një opsion i disponueshëm vetëm nën rezultatin e imazhit,

  • Imazhi i bestnines që rezulton mund të ndahet sa herë që ju dëshironi dhe kudo që dëshironi, për shembull mund ta merrni edhe në Facebook për të ndarë me publikun tuaj, ose në një faqe tjetër.

Ku mund të kontrolloni Instagram
MiMorena veshje plazhi Instagram
Instagram më së miri nëntë udhëtime 2019
Viti më i mirë nëntë shqyrtim app
Shqyrtimi i Top Nine Instagram
Më së miri nëntë website 2017

Si të krijoni Top Nëntë Instagram

Një tjetër mënyrë për të krijuar një tablo nëntë, faqja e internetit Top Nine Instagram është një tjetër zgjidhje, të cilën ne e kemi gjetur të ngadalshme për të gjeneruar foto, por që krijoi një opinion më të mirë sipas mendimit tonë.

Nëntë e fundit për Instagram - më i miri i vitit 2019

Duke filluar nga faqja e internetit e tyre, hapi i parë përsëri është të hyjë në një trajtim të Instagram accoutn.

Pas kësaj, faqja do të kërkojë të shkruajë një adresë e-mail, në mënyrë që të jetë në gjendje të dërgojë një njoftim sapo imazhi të jetë gjeneruar me sukses, gjë që në përvojën tonë është më se e domosdoshme, pasi u deshën disa orë për nëntë imazhin tonë të lartë të gjenerohen.

Pas një kohe, do të dërgohet një email, me një lidhje për të hyrë në pamjen e lartë të nëntë të vitit 2019.

Lidhja do të çojë drejtpërdrejt në imazhin, pa pasur nevojë të kalojë përsëri nga faqja e internetit.

Megjithatë, imazhi i propozuar është plot me informacione shtesë, siç është emri i faqes së internetit, numri i pëlqimeve dhe disa tekste shtesë në pjesën e poshtme të fotos, duke e bërë më të vështirë për tu ndarë se sa konkurrenti kryesor i saj, fotografia më e mirë.

Ku mund të kontrolloni Instagram
MiMorena veshje plazhi Instagram
Instagram më së miri nëntë udhëtime 2019
Viti më i mirë nëntë shqyrtim app
Shqyrtimi i Top Nine Instagram
Nëntë e fundit për Instagram - më i miri i vitit 2019

Instagram bestinine 2019

Edhe në qoftë se viti 2020 tashmë ka filluar, është ende e mundur që të merrni më të mirën tuaj 2019. Kjo do të krijojë përzierjen e fotografive më të mira të nëntë të Instagramit të vitit 2019.

Nëntori më i mirë i vitit 2016 do të gjeni fotot më të mira të vitit 2019 të llogarisë suaj të Instagram-it, thjesht duke hyrë në llogarinë tuaj të Instagram-it dhe duke pritur pak për nëntë fotografitë më të mira të Instagram-it tuaj për t'u bashkuar në një kolazh. Ju do të merrni edhe të dini numrin e përgjithshëm të pëlqen gjatë vitit, dhe numrin e postimeve që keni bërë!

Ku mund të fluturoj? Nëna më e mirë 2019 në Instagram
Ku mund të fluturoj? Nëna më e mirë 2019 në Instagram

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment