Aplikacioni Instagram vazhdon të bjerë, si ta zgjidhim?

Aplikacioni Instagram vazhdon të bjerë, si ta zgjidhim? [Shqiptar]

Instagram vazhdon të ndalojë

Nëse Instagrami juaj vazhdon të ndalet, ekzistojnë disa zgjidhje për t'u provuar përpara se të kontaktoni mbështetjen e Instagramit:

- ndaloni aplikacionin Instagram,

- forca të ndalojë aplikacionin nga cilësimet e telefonit,

- cache e qartë e aplikimit,

- rinisni telefonin,

- përditësimin e aplikimit,

- rivendosni aplikacionin Instagram.

Pse Instagram vazhdon të bjerë? Mund të jetë një problem me telefonin, aplikacionin ose lidhjen me internetin. Shih më poshtë se çfarë duhet të përpiqet ta bëjë punën përsëri.

Shihni më poshtë këto zgjidhje në detaje dhe rregulloni aplikacionin tuaj Instagram.

Ndiqni llogarinë më të mirë të udhëtimit Instagram me mbulime të shkëlqyera të Instagram

Ndaloni aplikacionin Instagram

Kur aplikacioni Instagram vazhdon të bjerë, opsioni i parë për t'u përpjekur është që thjesht të ndalojë aplikacionin nga lista e aplikacioneve. Në Android, takoni ikonën e pamjes së aplikacionit, zakonisht butoni i tretë me dy faqe simbol.

Prej atje, prekni kryqin në këndin e sipërm të djathtë të aplikacionit Instagram.

Aplikimi do të ndalet dhe mund të provoni ta filloni sërish.

Ndaloni forcën dhe pastroni Instagram cache

Zgjidhja tjetër kur Instagram vazhdon të ndalojë është që të shkoni në cilësimet e telefonit> aplikacionet> Instagram, dhe aty të detyrojë aplikacionin të ndalojë dhe të pastrojë cache-in e aplikacionit.

Kjo do të fshijë të gjitha fotografitë dhe skedarët e tjerë që janë shkarkuar në Internet, dhe të bëjë që aplikacioni të fillojë i freskët. Llogaria jote nuk do të harrohet dhe ju hapni direkt aplikacionin Instagram dhe hyni përsëri.

Rinisni telefonin nëse Instagram nuk punon

Nëse aplikacioni i Instagram vazhdon të ndalojë, atëherë mund të jetë mirë që të provoni të rinisni telefonin.

Gjatë shtypni butonin e energjisë, derisa të shfaqet menyja e energjisë dhe zgjidhni opsionin e rinisjes për të rinisur telefonin tuaj.

Kjo do të pastrojë cache telefonin, që do të thotë aplikacionet tashmë të nisura dhe të ruajtura në kujtesë, dhe do të rifillojë të gjitha aplikacionet, duke përfshirë Instagram që vazhdon të ndalojë.

Tani mund të punojë sërish.

Instagram përditëson versionin e ri

Fusha e fundit para se të kontaktoni mbështetjen e klientit kur Instagram vazhdon të ndalojë, është të kontrolloni në dyqanin e aplikacioneve nëse telefoni ka instaluar versionin më të fundit.

Nëse nuk është kështu, atëherë instaloni përditësimin më të fundit të Instagram, dhe aplikacioni Instagram duhet të punojë përsëri.

Nëse versioni i fundit është instaluar tashmë, atëherë provoni ta çinstaloni dhe ta instaloni përsëri. Kjo mund të zgjidhë aplikacionin e Instagram nga mbajtja për të ndaluar punën.

Çfarë duhet të bëni kur Instagram nuk ju lejon të hyni në? Pse Instagram-i im vazhdon të më shënojë? Instagram nuk do të më lejoni të hyni kur lidhja në internet nuk është e mirë. Pse disa nga fotografitë e mia Instagram nuk po ngarkohen? Video Instagram nuk luan? Nëse Instagram-u im nuk është duke punuar, një hap i parë për të kontrolluar është rindërtimi i kutisë së lidhjes në Internet në shtëpi, rilidhja në rrjetin WiFi, ose shkëputja dhe rilidhja në rrjetin celular ose kalimi nga lidhja WiFi në rrjetin celular.

Njoftimet e Instagram nuk punojnë

Nëse njoftimet e Instagram nuk po shfaqen, kjo ka më shumë gjasa për shkak të njoftimeve të bllokuara në telefon. Shko te cilësimet> tingujt dhe njoftimet> njoftimet e aplikacioneve> Instagram> zhbllokoni njoftimet e Instagram dhe përfundimisht i vendosni ato me prioritet të lartë për të punuar përsëri njoftimet e Instagram-it.

Instagram nuk do të më lejojë të ndjek askënd

Shih artikullin tonë rreth veprimeve të Instagram-it të bllokuar, pasi llogaria jote është bllokuar nga ndjekja e njerëzve të tjerë. Mënyra më e mirë është të presësh disa ditë derisa llogaria jote të zhbllokohet.

Veprimi i Instagram-it i bllokuar zgjidh problemin

Pse nuk do të postoj Instagram-i im në Facebook

Kur Instagram nuk dëshiron të postojë në Facebook , sigurohuni që ajo të jetë e lidhur me llogarinë në Facebook në cilësimet> llogaritë e lidhura> Facebook .

Pse nuk do update versionin tim Instagram në versionin e ri

Kur Instagram nuk dëshiron të përditësohet në versionin e ri, ka shumë të ngjarë që të jetë një çështje telefonike. Mundohuni të përditësoni telefonin me versionin më të fundit, ristartoni atë dhe provoni përsëri që të përditësoni Instagram në versionin më të fundit.

Nëse unë fshij app Instagram mund ta kthej atë

Po, pasi të keni fshirë aplikacionin e Instagram, mund ta merrni përsëri duke e instaluar atë nga dyqani i aplikacionit.

Si të rregulloni Instagram që nuk punon në Android
Ndiqni llogarinë më të mirë të udhëtimit Instagram me mbulime të shkëlqyera të Instagram

Pse Instagram ime vazhdon të bjerë në erë

Nëse aplikacioni juaj Instagram vazhdon të bjerë, mund të jetë për shkak të disa arsyeve, shumica prej të cilave janë teknike: aplikacioni nuk punon siç duhet, po përpiqeni të ngarkoni një skedar shumë të madh ose lidhja juaj e internetit nuk funksionon siç duhet.

  • Para së gjithash, çfarë po bënit kur aplikacioni filloi të binte? Nëse po ngarkonit një skedar të madh si një video e madhe, përpiquni ta shkurtoni për ta bërë më të shkurtër para se të ngarkoni atë mos harroni se videot janë të kufizuara në 15 sekonda në tregime dhe 1 minutë në postime.

  • A keni aplikime të tjera në telefonin tuaj që mund të përdorin të gjithë kujtesën? Mundohuni të rinisni telefonin tuaj për të siguruar që të gjitha aplikacionet të jenë të mbyllura.

  • A është lidhja jote e internetit si duhet? Provo të rifillosh lidhjen tënde në Internet duke rifilluar routerin WiFi, ose duke kaluar nga rrjeti i celularit në Wi-Fi.

  • A është aplikacioni juaj i përditësuar? Shkoni te cilësimet e telefonit> aplikacion, fshini cache, provoni përsëri dhe nëse nuk funksionon, çinstaloni aplikacionin në të njëjtën menyrë dhe pastaj instaloni përsëri nga dyqani i aplikacioneve.

Pasi të keni provuar të gjitha këto zgjidhje, duhet të jeni në gjendje të ngarkoni sërish video në Instagram. Nëse ngarkoni videon në Instagram ende nuk funksionon, provoni të kontaktoni me mbështetjen e Instagram-it.

Instagram po crashing për disa përdorues - këtu është se si për të rregulluar atë - TNW

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment