Cum să ștergeți contul Instagram? Erați contul Instagram

Cum să ștergeți contul Instagram? Erați contul Instagram [Română]

Dezactivați sau ștergeți un cont Instagram

Dezactivarea sau ștergerea unui cont Instagram nu este posibilă din Aplicația Instagram . Ambele operații trebuie efectuate dintr-o anumită pagină Web, prin conectarea pe site-ul Web Instagram și prin accesarea unui link specific.

Vedeți mai jos cum să efectuați în detaliu aceste operațiuni.

Dezactivați temporar contul dvs. pe Instagram
Ștergeți linkul din contul Instagram permanent
Luând o pauză de social media? Cum să ștergeți și să dezactivați contul Instagram
Urmați cel mai bun cont Instagram de călătorie

Cum dezactivezi un cont Instagram?

Puteți să dezactivați temporar Instagram? Da, pentru a dezactiva un cont Instagram, accesați linkul de dezactivare Instagram, pe site-ul Web Instagram. Acolo, conectați-vă cu contul Instagram pe care doriți să îl dezactivați.

Dezactivați temporar un cont Instagram

După ce v-ați conectat la pagina web pentru a dezactiva temporar contul dvs., citiți cu atenție informațiile. Este posibilă efectuarea acestei operațiuni doar o dată pe săptămână, iar odată ce ați terminat, contul nu va fi accesibil decât după activarea din nou.

Primul pas este să selectați un motiv pentru dezactivarea contului dvs. Instagram, care poate fi unul dintre următoarele: preocupări privind confidențialitatea datelor, doriți să creați un al doilea cont, sunteți prea ocupat sau IG este prea distragător, doriți să eliminați ceva, ai nevoie doar de o pauză, ești îngrijorat de datele tale, ai probleme la început, nu poți găsi persoane pe care să le urmezi, sunt prea multe anunțuri sau altceva.

Odată ce motivul pentru dezactivarea contului dvs. Instagram a fost selectat, linkul pentru dezactivarea temporară a contului va fi activat pentru a face clic pe el sau puteți apăsa pe acesta dacă sunteți pe telefonul mobil.

După ce faceți clic pe link, un pop-up vă va reaminti că sunteți pe cale să dezactivați temporar contul dvs. Instagram și vă solicităm să confirmați că ați continuat - acesta este ultimul pas. Dă clic pe da va dezactiva contul dvs. Instagram imediat.

Cum dezactivezi un cont Instagram?

După aceea, contul nu va mai putea fi accesat și nu va mai apărea în rezultatele căutării de pe Instagram, deoarece nimeni nu poate accesa contul dvs. acum că a fost temporar dezactivat din Instagram.

Contul Melissa Tyson Instagram

Cum să dezactivați Instagram pe iPhone

Pentru a dezactiva un cont Instagram pe iPhone , urmați mai jos linkul către site-ul Instagram cu browserul de internet iPhone și urmați instrucțiunile după ce v-ați conectat la contul dvs. Instagram. Operația nu se poate realiza din Aplicația Instagram .

Cum să dezactivați Instagram pe iPhone

Cum să reactivați Instagram după dezactivarea temporară

După ce ați dezactivat temporar contul dvs. Instagram și nu l-ați șters, dacă a trecut suficient timp de la dezactivare, puteți să vă reactivați Instagram după ce l-ați dezactivat temporar conectându-vă la site-ul Web Instagram și urmând instrucțiunile pentru reactivarea contului Instagram.

Reactivați Instagram după dezactivarea temporară a link-ului

Cum să ștergeți definitiv un cont Instagram

Pentru a șterge definitiv un cont Instagram, începeți prin următorul link și conectați-vă cu contul Instagram pe care doriți să îl ștergeți pe site-ul IG. Operația poate fi efectuată numai pe site-ul Web cu un browser de Internet și nu poate fi completat cu aplicația.

Ștergeți linkul din contul Instagram permanent

Pe pagina respectivă, selectați motivul pentru care doriți să ștergeți definitiv contul. Poate fi una dintre următoarele: doriți să eliminați ceva, sunteți îngrijorat de datele dvs., nu puteți găsi persoane pe care să le urmați, sunteți prea ocupat sau Aplicația Instagram este prea distragătoare, aveți probleme de a începe, aveți a creat un al doilea cont, există prea multe anunțuri, aveți motive de confidențialitate sau altceva.

În funcție de motivul pe care l-ați ales, Instagram va afișa soluții la cele mai frecvente motive pentru a șterge definitiv un cont Instagram. Poate că unele dintre aceste soluții vă vor face să vă răzgândiți. Dacă nu este cazul, faceți clic pe butonul șterge definitiv contul meu din partea de jos a paginii.

Un pop-up va cere confirmarea pentru a șterge definitiv contul Instagram, răspundeți cu atenție. Imediat ce ați confirmat ștergerea, contul dvs. Instagram va fi șters definitiv.

Ștergeți linkul din contul Instagram permanent

După aceea, contul nu va mai fi accesibil și nu va mai apărea în rezultatele căutării de pe Instagram, deoarece nimeni nu poate accesa contul dvs. acum că a fost șters definitiv din Instagram.

Contul Melissa Tyson Instagram

Cum să ștergeți contul Instagram pe iPhone

Pentru a șterge definitiv un cont Instagram pe iPhone , deschideți link-ul de mai jos cu un browser de internet, deoarece operația nu se poate realiza în Aplicația Instagram . Apoi, urmați instrucțiunile de pe pagină pentru a șterge contul Instagram pe iPhone .

Ștergeți linkul din contul Instagram permanent

Cum să ștergeți mai multe imagini pe Instagram

Nu este posibil să ștergeți mai multe imagini pe Instagram utilizând Aplicația Instagram . Pentru a face acest lucru, descărcați aplicații externe, cum ar fi Cleaner pentru Instagram unfollow, blocați și ștergeți.

Cum să ștergeți toate / mai multe fotografii din Instagram? - Cele mai bune metode
Cleaner pentru Instagram Unfollow, Block și Delete pentru Android
Cleaner pentru IG Nefolosiți, blocați și ștergeți pentru Apple iPhone

Cum se recuperează mesajele șterse din Instagram

Nu există nici o modalitate corectă de a recupera mesajele Instagram șterse pe orice aplicație. Cu toate acestea, unele aplicații externe pretinde că sunt capabile să recupereze mesajele IG șterse, faceți acest lucru pe propriul dvs. risc, cel mai probabil nu va fi fără daune colaterale, cum ar fi instalarea virușilor pe telefon.

Mesajele Instagram Direct: Recuperarea Instagram DM șterse pe iPhone / Android
Urmați cel mai bun cont Instagram de călătorie

Cum să recuperați contul Instagram șters definitiv

Este imposibil să recuperați un cont Instagram șters definitiv și numele de utilizator care a fost utilizat nu poate fi utilizat din nou. Singura modalitate de a recupera un cont Instagram șters este în cazul în care contul a fost dezactivat doar temporar.

În cazul în care ați șters definitiv contul dvs. Instagram și doriți să îl recuperați, singura soluție este să creați un cont nou cu un alt nume și să începeți din nou de la zero întregul cont.

Cum să reactivați contul Instagram după ștergerea definitivă

Ce se întâmplă atunci când ștergeți contul Instagram ?

Dacă completați cererea de ștergere a contului Instagram pe site-ul Web Instagram, contul dvs. complet va fi șters definitiv.

Aceasta înseamnă că nu veți avea niciun fel de a vă aduce contul înapoi, fotografiile sau orice alt mesaj care a fost schimbat în cadrul aplicației de discuții interne.

De asemenea, ștergeți contul Instagram , astfel că nu veți mai putea accesa din nou arhivele de știri sau arhiva postărilor dvs. - cu excepția cazului în care ați salvat fotografiile pe telefon.

Formular online pentru a șterge definitiv contul Instagram

Articole similare


Comentarii (0)

Lasa un comentariu