Hvordan slette Instagram-konto? Slett Instagram-konto

Deaktiver eller slett en Instagram-konto

Deaktivering eller sletting av en Instagram-konto er ikke mulig fra Instagram-programmet. Begge operasjonene må gjøres fra en bestemt nettside, ved å logge på Instagram-nettstedet og få tilgang til en bestemt lenke.

Se nedenfor hvordan du utfører disse operasjonene i detalj.

Deaktiver midlertidig kontoen din på Instagram
Slett Instagram-konto permanent kobling
Tar en sosial media pause? Slik sletter og deaktiverer du Instagram-kontoen din
Følg den beste reise Instagram-kontoen

Hvordan deaktiverer du en Instagram-konto

Kan du midlertidig deaktivere Instagram? Ja, for å deaktivere en Instagram-konto, gå til Instagram-deaktiveringslenken på Instagram-nettsiden. Der, logg inn med Instagram-kontoen du vil deaktivere.

Deaktiver midlertidig en Instagram-konto

Når du er logget på nettsiden for midlertidig å deaktivere kontoen, les nøye informasjonen. Det er bare mulig å utføre denne operasjonen en gang i uken, og når det er gjort, vil kontoen ikke være tilgjengelig før den er aktivert igjen.

Det første trinnet er å velge en grunn for å deaktivere Instagram-kontoen din, som kan være ett av følgende: bekymringer for personvern, du vil opprette en annen konto, du er for opptatt, eller IG er for distraherende, du vil fjerne noe, du trenger bare en pause, du er bekymret for dataene dine, du har problemer med å komme i gang, du kan ikke finne folk å følge, det er for mange annonser eller noe annet.

Når grunnen til å deaktivere Instagram-kontoen din er valgt, vil koblingen til midlertidig deaktivere kontoen være aktivert for å klikke på den, eller trykke på den hvis du er på mobiltelefon.

Etter å ha klikket på lenken, vil en popup påminnes om at du er i ferd med å deaktivere Instagram-kontoen midlertidig, og be deg om å bekrefte for å fortsette - dette er det siste trinnet. Hvis du klikker ja, deaktiverer Instagram-kontoen din med en gang.

Hvordan deaktiverer du en Instagram-konto

Etter det vil kontoen ikke nås lenger, og vises ikke lenger i søkeresultatene til Instagram, da ingen kan få tilgang til kontoen din nå, fordi den midlertidig er deaktivert fra Instagram.

Melissa Tyson Instagram-konto

Slik deaktiverer du Instagram på iPhone

Hvis du vil deaktivere en Instagram-konto på iPhone , følger du under linken til Instagram-webområdet med iPhone -nettleseren, og følger instruksjonene etter at du har logget på Instagram-kontoen din. Operasjonen kan ikke gjøres fra Instagram-programmet.

Slik deaktiverer du Instagram på iPhone

Slik aktiverer du Instagram etter midlertidig deaktivering

Etter at du midlertidig deaktiverer Instagram-kontoen din og ikke har slettet den, hvis det er nok tid siden deaktiveringen, kan du aktivere Instagram igjen etter at du midlertidig deaktiverer den ved å logge på Instagram-nettstedet og følge instruksjonene for å aktivere Instagram-kontoen.

Aktiver Instagram etter at deaktivere koblingen midlertidig

Slik sletter du en Instagram-konto permanent

For å slette en Instagram-konto permanent, start ved å følge under lenken og logg inn med Instagram-kontoen du vil slette på IG-websiden. Operasjonen kan bare gjøres på nettsiden med en nettleser, og kan ikke fullføres på søknaden.

Slett Instagram-konto permanent kobling

På den siden velger du årsaken til hvilken du vil slette kontoen din permanent. Det kan være ett av følgende: Du vil fjerne noe, du er bekymret for dataene dine, du kan ikke finne folk å følge, du er for opptatt eller Instagram-programmet er for distraherende, du har problemer med å komme i gang, du har opprettet en annen konto, det er for mange annonser, du har personvernproblemer, eller noe annet.

Avhengig av årsaken du valgte, vil Instagram vise løsninger med de vanligste årsakene for å permanent slette en Instagram-konto. Kanskje noen av disse løsningene får deg til å forandre deg. Hvis det ikke er tilfelle, klikk på knappen Slett permanent kontoen min nederst på siden.

En pop-up vil be om bekreftelse for å slette Instagram-kontoen permanent, svar så nøye. Så snart du har bekreftet slettingen, slettes Instagram-kontoen din permanent.

Slett Instagram-konto permanent kobling

Etter dette vil kontoen ikke nås lenger, og vises ikke lenger i søkeresultatene til Instagram, da ingen kan få tilgang til kontoen din nå, da den har blitt slettet permanent fra Instagram.

Melissa Tyson Instagram-konto

Slik sletter du Instagram-konto på iPhone

Hvis du vil slette en Instagram-konto permanent på iPhone , åpnes under lenken med en nettleser, da operasjonen ikke kan gjøres på Instagram-programmet. Følg deretter instruksjonene på siden for å slette Instagram-kontoen på iPhone .

Slett Instagram-konto permanent kobling

Slik sletter du flere bilder på Instagram

Det er ikke mulig å slette flere bilder på Instagram ved hjelp av Instagram-programmet. For å gjøre det, last ned eksterne applikasjoner som renser for Instagram, følg blokkering og sletning.

Slik sletter du alle / flere bilder fra Instagram? - Beste metoder
Cleaner for Instagram Unfollow, Block og Slett for Android
Rengjør for IG Følg ikke, blokker og slett for Apple iPhone

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger

Det er ingen riktig måte å gjenopprette slettede Instagram-meldinger på alle programmer. Noen eksterne applikasjoner hevder imidlertid å kunne gjenopprette slettede IG-meldinger, gjør det på egen risiko, det vil sannsynligvis ikke være uten sikkerhetskader, for eksempel virus installeres på telefonen.

Instagram Direkte Meldinger: Gjenopprett Slett Instagram DM på iPhone / Android
Følg den beste reise Instagram-kontoen

Slik gjenoppretter du permanent slettet Instagram-konto

Det er umulig å gjenopprette en permanent slettet Instagram-konto, og brukernavnet som ble brukt, kan ikke brukes igjen. Den eneste måten å gjenopprette en slettet Instagram-konto, er i tilfelle kontoen bare var midlertidig deaktivert.

Hvis du har slettet Instagram-kontoen din permanent og ønsker å gjenopprette den, er den eneste løsningen å opprette en ny konto med et annet navn, og starte på nytt fra begynnelsen av hele kontoen din.

Slik aktiverer du Instagram-kontoen etter å ha slettet permanent

Hva skjer når du sletter Instagram-konto?

Hvis du fyller ut forespørselen om å slette Instagram-kontoen på Instagram-nettstedet, vil hele kontoen bli slettet for alltid.

Dette betyr at det ikke vil være noen måte å få kontoen tilbake, bildene eller meldinger som er utvekslet på den interne diskusjonssøknaden.

På samme måte sletter du Instagram-kontoen, så vil du ikke kunne få tilgang til historiens arkiver eller postarkivet ditt - med mindre du har lagret bildene på telefonen.

Online skjema for å slette Instagram-kontoen permanent
Yoann
Handle om Yoann
Vi er spesialister på teknologi. Vi ønsker å hjelpe alle som opplever problemer med telefonen, for å finne løsningen og å fikse det uten å måtte bringe det til en spesialist.
 

kommentarer (0)

Legg igjen en kommentar