Poništite mrežne postavke Apple iPhone u nekoliko jednostavnih koraka



Vraćanje mreže Apple iPhone

Ako Apple iPhone ne uspije povezati s mobilnim podacima ili Apple iPhone pretražuje mreže, ali se ne može povezati s bilo kojom mobilnom mrežom, rješenje će najvjerojatnije resetirati mrežni prilagodnik koji će omogućiti Apple iPhone da nastavi novi početak pri povezivanju s potrebna mreža.

Kako vratiti mrežne postavke Apple iPhone

Da biste izvršili postavke resetiranja mreže, idite na Postavke> Općenito i odaberite opciju Reset.

Sada odaberite Reset Network Settings (Postavke poništavanja mreže), što mora potvrditi odabirom Reset Network Settings (Postavke mrežne postavke) drugi put.

Logo Apple pojavit će se, telefon će se ponovno pokrenuti i pokušat će se ponovno povezati s mrežom.

Za WiFi mreže eventualne lozinke moraju se ponovno unijeti.

Što resetiraju postavke mreže?

Ponovno postavljanje mrežnih postavki riješit će se svih prethodno spremljenih  WiFi veza‌  i svi će se morati unijeti ponovno nakon resetiranja mreže i ponovnog pokretanja telefona.

Podaci o telefonu neće se izgubiti, osim lozinki za WiFi vezu i podatke koji nisu bili spremljeni prije ponovnog pokretanja telefona, poput nacrta poruka ili napretka igre.




komentari (0)

Ostavite komentar