Πώς να αφαιρέσετε το αναδυόμενο παράθυρο για το Apple iPhone;



Καταργήστε το αναδυόμενο παράθυρο του Apple iPhone

Όταν ένα αναδυόμενο παράθυρο στο Apple iPhone λέει να καλέσετε έναν αριθμό που δεν γνωρίζετε, ποτέ να το καλέσετε, είναι πιθανότατα μια απάτη ή ένας ιός. Αντ 'αυτού, να απαλλαγείτε από αυτό με την εκκαθάριση των προσωρινών αρχείων Internet του προγράμματος περιήγησης στις ρυθμίσεις> SAFARI> προστασία προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας> σαφή δεδομένα ιστορικού και ιστότοπου.

Αυτό θα διαγράψει από το τηλέφωνο τα αρχεία που διατηρεί το τηλέφωνό σας κατά την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο και ότι ο ψεύτικος ιός χρησιμοποιεί για να σας στείλει ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με το μολυσμένο σας τηλέφωνο.

Αναγκάστε να κάνετε επανεκκίνηση του Apple iPhone

Ξεκινήστε με τη δύναμη επανεκκίνηση του Apple iPhone, κρατώντας τα πλήκτρα τροφοδοσίας και μείωσης της έντασης για 5 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι απαραίτητο καθώς το αναδυόμενο παράθυρο εμποδίζει την πρόσβαση στις ρυθμίσεις Apple iPhone.

Ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης SAFARI Apple iPhone

Όταν είναι απενεργοποιημένη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά και, μια φορά στην κύρια οθόνη του Apple iPhone, μεταβείτε στις ρυθμίσεις> SAFARI.

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης στο Internet.

Εκκαθάριση ιστορικού ιστού και προσωρινής μνήμης Apple iPhone

Τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας, στην οποία είναι διαθέσιμη μια επιλογή μενού για το σαφές ιστορικό και δεδομένα ιστότοπου.

Πατήστε στα καθαρά δεδομένα ιστορικού και ιστότοπου για να διαγράψετε τα δεδομένα του ιστορικού ιστού και της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης Internet Apple iPhone.

Διαγράψτε τα cookies και τα δεδομένα Apple iPhone

Θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση στο Apple iPhone για να ζητήσετε επικύρωση για να καθαρίσετε τα δεδομένα του ιστορικού και της προσωρινής μνήμης, τα οποία πρέπει να αποδεχτείτε.

Τώρα, απενεργοποιήστε και επανενεργοποιήστε το τηλέφωνο και το αναδυόμενο παράθυρο θα πρέπει να έχει εξαφανιστεί!

Τι είναι η κρυφή μνήμη στο Apple iPhone

Η κρυφή μνήμη, που ονομάζεται επίσης ιστορικό ιστορικού ή δεδομένα κρυφής μνήμης, δημιουργείται κατά την περιήγηση στο Internet στο Apple iPhone.

Όλα τα ληφθέντα αρχεία, όπως ιστοσελίδες, εικόνες και πληροφορίες αναγνώρισης ιστότοπου, αποθηκεύονται στο τηλέφωνό σας, οπότε την επόμενη φορά που επισκέπτεστε τον ίδιο ιστότοπο, το Apple iPhone δεν χρειάζεται να κάνει λήψη όλων των δεδομένων.

Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται επίσης από τους ιστότοπους για τον εντοπισμό του τηλεφώνου σας και μερικές φορές αποστέλλουν ιούς ή ανεπιθύμητα αναδυόμενα μηνύματα spam στο Apple iPhone.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εκκαθάριση αυτών των πληροφοριών θα λύσει το ζήτημα.

5 Super-Specific iPhone Κόλπα που πρέπει να ξέρετε τώρα
Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε αποθηκευμένα δεδομένα στο iPhone;
Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο iPhone ή το iPad
Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη στο iPhone και γιατί θα θέλατε
OH NOES! Το iPhone μου έχει έναν ιό! Ο υπολογιστής μου παραμένει μολυσμένος!





Σχόλια (1)

 2020-03-03 -  james fell
Hello, This is james,technical expert.Thanks for giving a opportunity to discuss here. Removing pop-up virus from iphone. 1)Restarting your iPhone device will fix this issue in most cases. 2)To restart your iPhone, hold down the Power button until the Power OFF option appears on the screen. 3)Tap the POWER OFF button. 4)After that, to turn on your iPhone again, press & hold the Power button again until the Apple logo appears on the screen. 5)If this does not fix the issue, then clear the brow

Αφήστε ένα σχόλιο