Sådan slettes Instagram-konto? Slet Instagram-konto

Sådan slettes Instagram-konto? Slet Instagram-konto [Dansk]

Deaktiver eller slet en Instagram-konto

Deaktivering eller sletning af en Instagram-konto er ikke mulig fra Instagram-programmet. Begge operationer skal udføres fra en bestemt webside ved at logge ind på Instagram-webstedet og få adgang til et bestemt link.

Se nedenfor, hvordan du udfører disse operationer i detaljer.

Deaktiver midlertidigt din konto på Instagram
Slet Instagram-konto permanent link
At tage en social media pause? Sådan slettes og deaktiveres din Instagram-konto
Følg den bedste rejse Instagram-konto

Hvordan deaktiverer du en Instagram-konto

Kan du midlertidigt deaktivere Instagram? Ja, for at deaktivere en Instagram-konto, skal du åbne Instagram deactivation linket på Instagram hjemmesiden. Der skal du logge ind med Instagram-kontoen, du vil deaktivere.

Deaktiver midlertidigt en Instagram-konto

Når du er logget ind på websiden for midlertidigt at deaktivere din konto, skal du læse omhyggeligt informationerne. Det er kun muligt at udføre denne operation en gang om ugen, og når en gang er færdig, vil kontoen ikke være tilgængelig, før den er aktiveret igen.

Det første skridt er at vælge en grund til at deaktivere din Instagram-konto, hvilket kan være et af følgende: bekymringer for databeskyttelse, du vil oprette en anden konto, du har for travlt eller IG er for distraherende, du vil fjerne noget, du har bare brug for en pause, du er bekymret for dine data, du har problemer med at komme i gang, du kan ikke finde folk at følge, der er for mange annoncer eller noget andet.

Når grunden til at deaktivere din Instagram-konto er blevet valgt, vil linket til midlertidigt deaktivere konto blive aktiveret for at klikke på det eller trykke på det, hvis du er på mobiltelefon.

Når du har klikket på linket, vil en pop op påmindes om, at du er ved at midlertidigt deaktivere din Instagram-konto og bede dig om at bekræfte at fortsætte - dette er det sidste trin. Hvis du klikker ja, deaktiveres din Instagram-konto med det samme.

Hvordan deaktiverer du en Instagram-konto

Derefter kan kontoen ikke nås mere og vises ikke længere i Instagrams søgeresultater, da ingen kan få adgang til din konto nu, at den midlertidigt er deaktiveret fra Instagram.

Melissa Tyson Instagram-konto

Sådan deaktiveres Instagram på iPhone

Hvis du vil deaktivere en Instagram-konto på iPhone , skal du følge nedenstående link til Instagram-webstedet med iPhone -browseren og følge instruktionerne, når du har logget på din Instagram-konto. Operationen kan ikke udføres fra Instagram-programmet.

Sådan deaktiveres Instagram på iPhone

Sådan genaktiveres Instagram efter midlertidigt at deaktivere

Når du midlertidigt har deaktiveret din Instagram-konto og ikke har slettet den, hvis der er tilstrækkelig tid siden deaktivering, kan du genaktivere din Instagram, når du midlertidigt deaktiverer den ved at logge på Instagram-webstedet og følge instruktionerne for at genaktivere Instagram-kontoen.

Genaktiver Instagram efter midlertidigt at deaktivere link

Sådan slettes en Instagram-konto permanent

Hvis du vil slette et Instagram-konto permanent, skal du starte ved at følge nedenstående link og logon med den Instagram-konto, du vil slette på IG-webstedet. Operationen kan kun udføres på hjemmesiden med en internetbrowser, og kan ikke udfyldes på applikationen.

Slet Instagram-konto permanent link

På den side skal du vælge årsagen til, hvor du vil slette din konto permanent. Det kan være et af følgende: Du vil fjerne noget, du er bekymret for dine data, du kan ikke finde folk at følge, du har for travlt eller Instagram-applikation en er for distraherende, du har problemer med at komme i gang, du har oprettet en anden konto, der er for mange annoncer, du har privatlivsproblemer eller noget andet.

Afhængigt af årsagen til, at du har valgt, vil Instagram vise løsninger med de mest almindelige grunde til permanent at slette en Instagram-konto. Måske vil nogle af disse løsninger få dig til at ændre dig. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på knappen for permanent sletning af min konto nederst på siden.

En pop op vil bede om bekræftelse for at slette Instagram-kontoen permanent, svar omhyggeligt. Så snart du har bekræftet sletningen, slettes dit Instagram-konto permanent.

Slet Instagram-konto permanent link

Derefter kan kontoen ikke nås mere og vises ikke længere i Instagrams søgeresultater, da ingen kan få adgang til din konto nu, at den er blevet slettet permanent fra Instagram.

Melissa Tyson Instagram-konto

Sådan slettes Instagram-konto på iPhone

For at slette et Instagram-konto permanent på iPhone , skal du åbne nedenstående link med en internetbrowser, da operationen ikke kan gøres på Instagram-programmet. Følg derefter vejledningen på siden for at slette Instagram-kontoen på iPhone .

Slet Instagram-konto permanent link

Sådan slettes flere billeder på Instagram

Det er ikke muligt at slette flere billeder på Instagram ved hjælp af Instagram-programmet. For at gøre det skal du downloade eksterne applikationer som renser til Instagram, følg blokering og sletning.

Sådan sletter du alle / flere fotos fra Instagram? - bedste metoder
Cleaner for Instagram Følg ikke, bloker og slet for Android
Rengøringsapparat til IG Følg ikke, bloker og slet for Apple iPhone

Sådan gendannes slettede Instagram-meddelelser

Der er ingen korrekt måde at gendanne slettede Instagram-meddelelser på enhver applikation. Nogle eksterne apps hævder dog at kunne genoprette slettede IG-meddelelser, gør det på egen risiko, det vil sandsynligvis ikke være uden sikkerhedsskade, som for eksempel virus installeres på din telefon.

Instagram Direkte Beskeder: Gendan slettet Instagram DM på iPhone / Android
Følg den bedste rejse Instagram-konto

Sådan genoprettes permanent slettet Instagram-konto

Det er umuligt at gendanne en permanent slettet Instagram-konto, og det brugernavn, der blev brugt, kan ikke bruges igen. Den eneste måde at gendanne en slettet Instagram-konto på, er, at kontoen kun var midlertidigt deaktiveret.

Hvis du har permanent slettet dit Instagram-konto og vil genoprette det, er den eneste løsning at oprette en ny konto med et andet navn, og start igen fra bunden af ​​hele din konto.

Sådan genaktiveres Instagram-konto efter permanent sletning

Hvad sker der, når du sletter Instagram-konto?

Hvis du udfylder anmodningen om at slette Instagram-konto på Instagram-webstedet, vil din fulde konto blive slettet for evigt.

Dette betyder, at der ikke er nogen måde at få din konto tilbage, dine billeder eller nogen meddelelse, der er udvekslet om den interne diskussionsapplikation.

Ligeledes, hvis du sletter Instagram-konto, kan du ikke igen få adgang til dine historierarkiver eller dit postarkiv - medmindre du har gemt billederne på din telefon.

Onlineformular til permanent sletning af Instagram-konto

Lignende artikler


Kommentarer (0)

Efterlad en kommentar