Sådan fjerner du dig selv på WhatsApp?

Sådan fjerner du dig selv på WhatsApp? [Dansk]

Sådan fjerner du dig selv på WhatsApp

Når du er blokeret af nogen, er den eneste måde at fjerne blokering på WhatsApp på at slette din konto, afinstallere programmet, geninstallere det og oprette en ny konto.

Den eneste måde at fjerne blokering på WhatsApp uden at slette kontoen er at få din kontakt til at fjerne din kontaktperson fra sin liste over blokerede kontakter.

Se nedenfor en komplet vejledning om, hvordan du fjerner dig selv på WhatsApp.

WhatsApp

Hvordan bliver unblocked på WhatsApp

For at få blokeret på WhatsApp er det nødvendigt at slette kontoen, afinstallere appen og geninstallere den. Se nedenfor detaljeret, hvordan du gør det.

Begyndes ved at blive blokeret af en kontakt, som kan ses ved at tjekke samtalen. Hvis dine beskeder ikke får et dobbeltkryds eller en blå kryds, når du er sikker på at kontakten har været online, betyder det, at de ikke bliver leveret, fordi kontakten har blokeret dig.

Gå til WhatsApp-indstillingerne ved at åbne programmet og på hovedskærmen trykke på ikonet med tre prikker øverst til højre i den grafiske brugergrænseflade.

Når popup-vinduet med menuindstillinger vises, skal du vælge indstillingsindtastningen for at få adgang til WhatsApp-indstillingerne.

For at ophæve dig selv og slette din konto skal du gå til kontoindstillinger, som er den første mulighed, der er tilgængelig i indstillingsmenuen.

I kontoindstillingerne er der en mulighed, der sletter min konto nederst. Vælg det for at fortsætte med at blokere dig selv på WhatsApp ved at slette din konto.

I menuen Slet min konto er det nødvendigt at rulle ned for at afsløre slette min konto menu.

Inden du klikker på sletning af min konto, skal du bekræfte det telefonnummer, der er knyttet til den WhatsApp-konto, der skal være blokeret.

Indtast dit telefonnummer med den rigtige landekode, og tryk på, at slette min konto.

Den næste skærm vil bede dig om at bekræfte, at du vil slette din konto, og lade dig vælge en grund til at slette din konto.

Det betyder ikke noget, hvilken værdi du vælger, da dette kun bruges af WhatsApp til at oprette statistikker, og vil ikke ændre noget på din konto.

Efter at have slettet din WhatsApp fra programmet, anbefales det at afinstallere det fra telefonen. Gå til indstillinger> apps, find WhatsApp-programmet i listen over downloadede programmer, og tryk på afinstallation.

Systemet vil bede dig om at bekræfte sletningen af ​​applikationen. Accepter, og vente på, at programmet bliver helt slettet på din telefon.

Herefter skal du genstarte din telefon, installere WhatsApp-applikationen fra applikationsbutikken igen og oprette en ny konto med dit telefonnummer.

Du er nu i stand til at chatte med den kontaktperson, der havde blokeret dig før, og du blokerede dig selv på WhatsApp!

WhatsApp Messenger på App Store - iTunes - Apple
WhatsApp Messenger - Apps på Google Play
Få WhatsApp Desktop - Microsoft Store

Hvad betyder et kryds på WhatsApp betyder

En afkrydsningsfelt på WhatsApp betyder, at beskeden er sendt til din ende, men den er ikke modtaget af modtageren endnu. Det kan være, at modtageren er offline, har intet internetadgang i øjeblikket, eller at han har blokeret dig.

Bliver man krydset på WhatsApp betyder blokeret? Det gør kun, hvis kontakten er online og modtager ikke beskederne - i så fald betyder det, at en afkrydsningsfelt på WhatsApp er blokeret.

Sådan fjerner du blå flåter på WhatsApp

For at fjerne de blå flåter på WhatsApp, som rent faktisk hedder læseindtægter, skal du gå til indstillinger> konto> privatliv og afmarkere indstillingerne for læs kvitteringer for at stoppe med at vise blå flåter til din WhatsApp-kontakt, når du har læst deres meddelelser.

Hvordan man ved, hvornår nogen blokerer dig på WhatsApp

Der er ingen sikker måde at vide, hvornår nogen blokkerer dig på WhatsApp, som om nogen har blokeret dig, det samme sker, end hvis kontakten ikke har noget netværk - dine beskeder bliver ikke leveret, og dine opkald kan ikke placeres.

Men hvis de dobbelte flåter aldrig viser på de beskeder, du sender til kontakten, og du ikke kan ringe til ham, mens du er sikker på at kontakten er online og har internetadgang med sin WhatsApp-konto, betyder det ene kryds kontakt blokkerer dig på WhatsApp.

Den eneste sikre måde at vide, om nogen blokerer dig på WhatsApp, er at tjekke sin liste over blokerede kontakter og se om du er en del af det.

Sådan fjerner du dig selv på WhatsApp uden at slette konto

For at frigøre dig selv på WhatsApp uden at slette konto, skal du enten få adgang til kontaktkontoen og ophæve dig manuelt, spørg din kontakt for at gøre det eller opret en ny WhatsApp-konto med et andet SIM-kort telefonnummer og kontakt den person, der har blokeret dig.

Hvis du kan, skal du bede personen om at få adgang til hans liste over blokerede kontakter i indstillinger> konto> privatliv> blokerede kontakter og for at fjerne dit navn fra sin liste over blokerede kontakter. Det er den eneste måde at ophæve dig selv på WhatsApp uden at slette konto.

Sådan fjerner du WhatsApp-nummer

Der er to måder at ophæve et WhatsApp-nummer på, afhængigt af om du har holdt samtalen eller ej.

Hvis du har holdt samtalen med WhatsApp-nummeret, der er blevet blokeret, skal du åbne samtalen og gå i øverste højre menu. Vælg ophævningsindstillingen, og det er det - nummeret med ublockeret fra din WhatsApp-konto øjeblikkeligt.

Hvis du har slettet kontakten og samtalen, er den anden måde at ophæve et WhatsApp nummer på at gå til indstillinger> konto> privatliv> blokerede kontakter og finde nummeret der er blokeret.

Tryk på den kontakt, der skal ophæves, og fjern den fra listen over blokerede kontakter. Han vil øjeblikkeligt kunne kontakte dig igen på WhatsApp.

Hvis jeg sletter min WhatsApp-konto, vil jeg blive blokeret

Ja, at du sletter din WhatsApp-konto, sletter applikationen, genstarter telefonen, installerer WhatsApp og faktisk opretter en ny konto, er den måde at få blokeret på WhatsApp.

Du skal blot følge disse trin for at fjerne blokering af din WhatsApp-konto, og fortsæt med at tale med de kontakter, der har blokeret dig ved en fejltagelse.

Nemt ophæv dig selv på WhatsApp - Bedste Unblocking Tricks

Lignende artikler


Kommentarer (0)

Efterlad en kommentar